Ne gasiti pe retelele sociale
Sau contactati-ne telefonic la numarul 0788-807.307

Servicii oferite

Serviciile oferite de catre noi
Oferim o gama larga de servicii de calitate

SoftwareX ofera o gama completa de servicii de dezvoltare a aplicatiilor atat pentru desktop (Windows) sau Web cat si pentru smartphone pentru platformele: Apple iOS si Google Android.

Pe langa asta, SoftwareX ofera servicii de mentenanta, administrare servere Unix, administrare retele, instalare si configurare servere de email, instalare, configurare si mentenanta magazine online.

Dezvoltare aplicatii pentru Windows (desktop)

img

Experienta de peste 10 ani in acest domeniu ne permite sa realizam aplicatii de cea mai buna calitate pentru orice domeniu de activitate. Aplicatiile noastre utilizeaza in Back End baze de date relationale puternice precum MySQL, PostgreSQL, SQLite sau Micorsoft SQL Server. Toate aplicatiile dezvoltate de noi beneficiaza de un sistem de actualizare on-line care permite fiecarui client sa beneficieze de cele mai noi versiuni ale aplicatiilor la apasarea unui singur buton. In functie de ce doreste clientul putem sa accesam servicii web REST sau SOAP daca acest lucru este necesar.

Contactati-ne acum »

Dezvoltare aplicatii native pentru Android

img

Aplicatiile native (dezvoltate in Java) utilizeaza la maxim resursele specifice sistemului de operare Android, rezultand aplicatii rapide si complexe care arata si se comporta ca si orice alta aplicatie din Google Play Store.
Noi utilizam Java pentru realizarea aplicatiilor pentru Android, colaborand cu clientii pe tot parcursul dezvoltarii si transformand ideile acestora in realitate.

Contactati-ne acum »

Dezvoltare aplicatii multi-platforma pentru smartphone

img

In ce priveste platformele mobile exista o diferenta mare intre aplicatiile compatibile si cele native. Aplicatiile compatibile sunt realizate pe o platforma web utilizand tehnologii web ca: HTML5, javaScript, jQuery, CSS3, REST si PHP. Aplicatiile realizate prin aceasta metoda pot rula atat pe smartphone-uri sau tablete Android cat si iOS. Singurul dezavantaj al acestor aplicatii compatibile este ca ele nu utilizeaza la maxim beneficiile sistemului de operare, ele doar mimeaza aspectul si functionalitatea aplicatiilor native.

Insa, marele avantaj al acestor aplicatii este compatibilitatea cu ambele sisteme de operare (Android si iOS), astfel, aceste aplicatii multi-platforma pot rula pe ambele platforme Android si iOS cu modificari minore.

Contactati-ne acum »

Noutati si evenimente
Stiri din domeniul IT

25 Sep 2015 | 0 comments
Lansare aplicatie xHOTEL PRO
Aplicatia pentru managementul afacerilor in domeniul hotelier. Rezervari individuale si de grup, emitere facturi PROFORMA si FISCALE, drepturi de utilizare si alte beneficii. Mai multe detalii aici

1 Iul 2015 | 0 comments
Promotie PlanDesign
In perioada 1 Iulie - 30 Iulie 2015, aplicatia PlanDesign poate fi achizitionata cu pretul promotional de 1200 RON (pentru 3 statii de lucru). Detalii

5 Ian 2015 | 17 comments
S-a lansat aplicatia PlanDesign (Windows)
Aplicatie pentru generarea grafica a schemelor de evacuare in caz de urgenta, pentru firmele de SSM si nu numai. Detalii PlanDesign

25 Oct 2013 | 8 comments
S-a lansat aplicatia gratuita pentru Android - SleepingPill
O aplicatie pentru momentele de relaxare.

25 Aug 2013 | 0 comments
S-a lansat aplicatia pentru Android - SSM Monitor Mobil
Solutia dvs. mobila de monitorizare a vizitelor la clienti.

18 Iul 2013 | 23 comments
SSM Monitor
A fost lansat pachetul de aplicatii pentru Windows, care permite monitorizarea vizitelor la clienti, a soldurilor acestora, a facturilor emise sau incasate.

22 Iun 2013 | 14 comments
Abordare platforma Android
Echipa noastra de specialisti abordeaza platforma Android pentru implementarea de solutii informatice mobile pentru utilizatorii de smartphone-uri sau tablete Android
Mai multe stiri »

contact

Solutii informatice pentru orice domeniu de activitate.
Aplicatii de calitate pentru orice platforma.