Ne gasiti pe retelele sociale
Sau contactati-ne telefonic la numarul 0788-807.307

Produse

xHOTEL PRO- Aplicatie pentru operatorii de turism din Romania
Aplicatia desktop (Windows) xHotel PRO, va permite sa va monitorizati afacerea dumneavoastra din domeniul hotelier. Stabiliti rezervari individuale sau rezervari de grup. Administrati cu usurinta structura camerelor din hotelul/pensiunea dumneavoastra. Aplicatia poate fi utilizata simultan pe mai multe calculatoare. Utilizeaza o baza de date sigura aflata la distanta (internet). Pe intreaga perioada contractuala, veti beneficia de asistenta tehnica prin internet si in permanenta de ultima versiune a aplicatiei prin modulul de actualizare.
Pentru mai multe detalii accesati xHOTEL PRO

Sigla xHOTEL
Pret plandesign
PlanDesign - SINGURA aplicatie pentru realizarea grafica a planurilor de evacuare
Aplicatia desktop (Windows) PlanDesign, va permite sa realizati un plan de evacuare in caz de urgenta din cateva miscari. Cu o interfata prietenoasa in limba romana, PlanDesign va ofera toate elementele grafice necesare realizarii unui plan de evacuare, intr-un meniu intuitiv. Realizarea unui plan de evacuare grafic nu a fost niciodata mai usoara. Urmariti video-ul din link pentru a vedea usurinta cu care puteti sa obtineti un plan de evacuare din cateva click-uri
De acum, nu veti mai fi nevoit sa desenati manual fiecare linie, fiecare cerc, fiecare element implicat in desenarea unui plan de evacuare. Nu mai trebuie sa apelati la firme de design care sa deseneze planul de evacuare pentru dumneavoastra folosind aplicatii complexe CAD, Corel, Photoshop sau Paint. Toate elementele necesare realizarii unui plan de evacuare grafic sunt pregatite pentru dumneavoastra in aplicatia PlanDesign.
Mai jos puteti vizualiza un video cu o parte din functionalitatile acestei aplicatii pentru Windows
Profitati de perioada promotionala pentru a achizitiona PlanDesign. PROMO

Sigla DevX
PlanDesign in actiune
Dati click pe imaginea din stanga pentru a vedea un video cu PlanDesign in actiune
Pret plandesign
SSM Monitor Mobil (Android) a sosit!
Pachetul de aplicatii SSM Monitor, care permite monitorizarea vizitelor la clienti, are acum si un modul pentru telefoane smart Android.
De acum, veti putea sa verificati lista de clienti programati pentru azi care nu au fost inca vizitati. Puteti afla detalii despre soldul clientului, lista de facturi sau de incasari de la acesta, \andresa de email, numarul de telefon sau persoana de contact pre-stabilita. Dupa vizitarea clientului, veti confirma vizita ca fiind efectuata, veti alege o data pentru urmatoarea vizita, si clientul vizitat va dispare din lista de vizite programate pentru ziua curenta. Veti putea emite factura catre clientul vizitat, si la salvare factura veti fi intrebat la ce adresa doriti sa trimiteti factura in format PDF. Astfel veti putea sa ii emiteti clientului factura chiar in momentul efectuarii vizitei, fara a fi nevoie sa aveti un laptop sau sa accesati calculatorul clientului.
*** Totul de pe telefonul dvs. mobil Android.***
Mai jos puteti vedea o parte din functionalitatile acestei aplicatii Android

  • xslide1
  • xslide2
  • xslide3
  • xslide4
  • xslide5
1 2 3 4 5
Pret ssm mobil
Pachetul de programe SSM Monitor!
Pachet de programe (desktop) pentru calculatoare care ruleaza pe platforma Windows (XP - Windows 8)

- Pachetul de programe contine 2 module. Primul modul permite operarea in baza de date a clientilor, vizualizarea si editarea vizitelor, emiterea de facturi, sau incasarea lor, precum si orice fel de operatiune aspura vizitelor la clienti.

Interfata SSM Monitor Interfata SSM Monitor Interfata SSM Monitor Interfata SSM Monitor

- Pot fi introduse si persoane in lista de clienti, daca doriti sa va fie amintit un anumit lucru la o anumita data. Modulul al doilea este un modul de tip "Reminder" care odata instalat, ramane activ in bara de Windows, si periodic (la intervale stabilite de client) afiseaza o fereastra cu vizitele programate pentru ziua curenta.

- Tot acest modul efectueaza periodic o verificare pe server daca exista actualizari ale programelor, si daca gaseste o actualizare, anunta utilizatorul despre existenta acesteia si asteapta ca utilizatorul sa ia decizia daca doreste sau nu sa faca actualizarea.

Descarca demo ssm monitor Pret ssm monitor

Pachetul de programe DevX
Suita de programe destinate firmelor de constructii sau orice alt domeniu care utilizeaza in activitatea lor devize generate prin intermediul aplicatiei DocLib

Aplicatiile din aceasta suita permit importul devizelor emise din DocLib si prelucrarea acestora.
Sigla DevX
In acelasi timp, un alt modul permite conceperea si transmiterea rapoartelor de zi de catre inginerii aflati pe santier. Rapoarte de zi, care, vor fi importate in modulul principal si vor contribui la generarea diverselor rapoarte de urmarire a activitatii de pe santier

Pret ssm monitor
Pachetul de programe xBroker Studio
Suita de programe destinata agentilor si brokerilor de asigurare din Romania.


xBroker Box

Suita este compusa din 4 module.
* Modulul de stocuri - unde clientul isi gestioneaza documentele (polite, chitante sau vignete) primite de la broker sau asigurator. Se pot face transferuri intre agenti, gestiuni, saurestituriri la brokeri sau asiguratori.
* Modulul de operare - unde clientul isi introduce politele emise, le organizeaza in borderouri de predare, efectueaza incasari ale politelor sau ratelor la polite. Aici operatorul are acces la managerul de borderouri, managerul de curs valutar, poate tipari o fisa a politei sa a unui client, etc.
* Modulul de rapoarte - unde clientul isi poate urmari evolutia vanzarilor, a comisioanelor, sau o multitudine de alte rapoarte, isi poate calcula profitabilitatea dupa diverse criterii, isi poate urmari scadentele si reinnoirile sau poate genera rapoarte CSA.
* Modulul reminder - are rolul de a monitoriza scadentele, zilele de nastere ale clientilor, si pe langa asta este responsabil cu urmarirea aparitiei de noi versiuni ale modulelor xBroker. Acesta ofera la cerere raportul ratelor care se apropie de scadenta furnizand numarul de zile ramase pana la scadenta, sau raportul zilnic al clientilor care au zi de nastere. In cazul in care pe serverul SOFTWAREX a aparut o versiune mai noua a unuia dintre module, acest modul special atentioneaza utilizatorul despre acest lucru, permitand ca la cererea utilizatorului sa execute descarcarea versiunii noi si instalarea acesteia pe computerul respectiv.
*** aceasta suita de programe nu permite emiterea online a politelor ***

Pret xbroker
contact

Solutii informatice pentru orice domeniu de activitate.
Aplicatii de calitate pentru orice platforma.