Ne gasiti pe retelele sociale
Sau contactati-ne telefonic la numarul 0788-807.307

About Us

Suntem o firma de software orientat client infiintata in 1997.
Denumirea initiala a firmei a fost Mewek SRL, insa am schimbat-o ulterior in SoftwareX SRL, astfel ca denumirea sa reflecte activitatea desfasurata.

De-a lungul anilor am solutionat probleme IT si software pentru un numar mare de firme din toata tara in diverse domenii: comert, contabilitate, evidenta gestiune, asigurari, proiectare si implementare retele de calculatoare, aplicatii web, design web etc.

Pasiunea pentru programare si IT in general ne-a condus pe acest drum, si tot pasiunea ne-a motivat sa ramanem in continuare in piata , sa continuam sa ne imbunatatim serviciile oferite si sa tinem pasul cu toate noutatile tehnologice.

img

Proiecte curente
We bring value innovation and growth to your business

In 2013, am decis sa abordam si domeniul protectiei muncii (SSM - Sanatate si securitate in munca). Am analizat slabiciunile si neajunsurile intampinate de operatorii din acest domeniu si am descoperit ca putem sa ii ajutam prin intermediul unui pachet dedicat de programe PC si mobile. Asa s-a nascut SSM Monitor pentru PC. Dupa perioada de testare, am trecut la testarea in timp real, in cadrul unor firme de SSM locale. Dupa ce am descoperit si remediat bug-urile am decis ca ar fi utila existenta unei versiuni demonstrative (DEMO) care sa permita clientilor nostri sa se convinga de utilitatea si usurinta in folosire a acestor programe timp de 15 zile. Ulterior am stabilit ca putem creste eficienta pachetului de programe prin adaugarea unui modul web care sa poata fi accesat de oriunde putand fi inclus in pagina web a clientilor nostri. Dupa aceea am decis sa mai facem un pas inainte si sa dezvoltam un modul pentru smartphone, lucru care permite clientilor nostri sa afle in orice minut al zilei lista de vizite programate. Acest modul smart este inca in teste si va fi accesibil doar clientilor pachetului de programe SSM Monitor. Cei care descarca versiunea DEMO nu vor beneficia de acest modul, cel putin pentru moment, decat dupa achiztionarea pachetului de programe.

img

Directii
Platformele mobile

In anul 2013, am decis sa abordam piata aplicatiilor pentru telefoane mobile si tablete. Astfel am inceput sa aprofundam studiul celor 2 platforme predominante pe piata: iOS si Android. Apoi am studiat modalitatea prin care putem integra in aplicatiile noastre existente, module dezvoltate pentru aceste platforme mobile. Si am inceput cu aplicatia SSM Monitor, care este destinata unei activitati dinamice unde angajatii sunt in miscare o mare parte a zilei, deci in consecinta ar putea beneficia de o aplicatie mobila care sa le furnizeze informatii in orice moment si in orice locatie. Pe langa asta am decis sa realizam si cateva aplicatii gratuite pe care sa le oferim in store-urile celor 2 platforme, in masura in care vom avea timp pentru acest lucru.
img Dupa cum probabil stiti, in acest moment exista mai multe metode de abordare a platformelor mobile. Prima metoda si cea mai buna, este utilizarea limbajelor de programare proprii fiecarei platforme (xCode pentru iOS, si Java pentru Android). Folosind aceste limbaje de programare, aplicatiile dezvoltate sunt restrictionate sa functioneze doar pe platforma pentru care au fost dezvoltate, insa folosind "limba" proprie a platformei, aplicatia se intelege mult mai bine cu sistemul de operare decat alte aplicatii care sunt dezvoltate prin alte metode.
O a doua metoda este utilizarea de tehnologii Web, care prin combinarea limbajelor HTML5, CSS3, PHP, javaScript, permite obtinerea unor aplicatii similare cu cele dezvoltate nativ, cu diferenta ca aplicatiile sunt mult mai usor de portat de pe o platforma pe alta, cu dezavantajul ca viteza de reactie a aplicatiilor este sesizabil mai mica comparabil cu aplicatiile native care fac acelasi lucru.
img Avantaje si dezavantaje... totusi pentru a beneficia de toate avantajele, am decis sa utilizam ambele metode pentru realizarea aplicatiilor, in functie de necesitatile clientului.

Noutati si evenimente
Stiri din domeniul IT

25 Aug 2013 | 0 comments
S-a lansat aplicatia pentru Android - SSM Monitor Mobil
Solutia dvs. mobila de monitorizare a vizitelor la clienti.

18 Iul 2013 | 5 comments
SSM Monitor
A fost lansat pachetul de aplicatii pentru Windows, care permite monitorizarea vizitelor la clienti, a soldurilor acestora, a facturilor emise sau incasate.

22 Iun 2013 | 2 comments
Abordare platforma Android
Echipa noastra de specialisti abordeaza platforma Android pentru implementarea de solutii informatice mobile pentru utilizatorii de smartphone-uri sau tablete Android
Mai multe stiri »

contact

Solutii informatice pentru orice domeniu de activitate.
Aplicatii de calitate pentru orice platforma.